Agenturer

KTR Kupplungstechnik GmbH
Med mere end 50 års erfaring i el-transmission, mere end 40 lokaler i hele verden, er KTR blandt de markedsledende inden for fremstilling af koblinger, spændsæt, koblingsbegrænser, drejningsmoment målesystemer, hydrauliskekomponenter og bremsesystemer. Den rette partner for dem, der ønsker at sætte tingene i bevægelse.

Baseret på know-how opnået fra tusindvis af applikationer i mange brancher, vil vi finde den bedst egnede, billige løsning til nye specielle applikationer. Det er grunden til, at vi er den drivende kraft i kraftoverførsels industrien.

Besøg KTR’s hjemmeside

ktr-2

Prodan GmbH…
Med mere end 50 år som en verdenskendt producent af drev komponenter. PRODANs knowhow gør dem i dag til en stærk specialist i branchen.

PRODANs produktområde dækker disk koblinger, elektromagnetiske og pneumatisk aktiverede multi-input og to-disc koblinger, pneumatisk multi-disc koblinger, kobling-bremse, stempel, cylinder og flange er lavet af aluminium.

Siden midten af 90’erne, har der været beregningsprogrammer for fortolkningen af hydrauliske og pneumatiske PRODAN-CBCS.

ISO 9001-certificering blev opnået i 1997. Produkter er udviklet i henhold til de seneste krav og definitioner, fordi Prodan ikke afgører, hvilke produkter der skal anvendes, men derimod markedet og kunderne.

Besøg Prodan’s hjemmeside

prodan-kopi

RCS Remote Control Systems
tilbyder et bredt udvalg af løsninger, som kan anvendes til industri og byggeri, landbrugsudstyr, marine applikationer, racerbiler, erhvervskøretøjer, materiale-håndteringssystemer og mange andre steder.

Produktoversigt:
Push pull kabler, gearskift kabler, gear vælge kabler, bowdenkabler, pull kabler, marine kabler, motorstop kabler, gasspjæld kabler, bremse kabler, kobling kabler, twist lock kabler, fodbetjent kabler, håndbetjente kabler, mini kabler, gasspjæld pedaler, hånd drosselven-tiler, skift kontroller, friktion kontroller, ventil kontrol, joysticks, løftestænger, clevises, kugleled, drejestol flanger, bælge, ståltove, ledninger og meget mere.

Besøg RCS’s hjemmeside

rcs-kopi

Ringspann GmbH

er blandt de førende producenter indenfor friløbsteknologi. Hertil kommer et bredt produktprogram i industrielle bremser, moment- og kraftbegrænsning samt koblinger.

Besøg Ringspann’s hjemmeside

ringspann-kopi

Schmidt Kupplung GmbH
Erfaringen fører til kompetence: I mere end 40 år har Smidth Kupplung GmbH arbejdet med maskintekniske producenter over hele verden, som leverandør af kompakte og præcise tilkoblingsanordninger.

Besøg Schmidt’s hjemmeside

schmidt-kuplung

Uhing

Selskabets begyndelse dateres tilbage til 1943 og grundlagt af ingeniør Joachim Uhing.

I 1973 flyttede Uhing® til virksomhedens lokaler i Mielkendorf, en kommune i den vestlige udkant af ​​Kiel. På grund af den høje andel af eksporten (ca. 60% af omsætningen) er der etableret et net af agenter, der dækker hele verden. I dag hjælper uddannede agenter kunder i over 45 lande. Til produktion anvendes både konventionelle maskiner og de nyeste CNC-arbejdsstationer med fire akser. Kvalitetssikringsafdelingen bruger state-of-the-art testmidler og anvender godkendte testmetoder til at overvåge de faktorer, der påvirker kvaliteten. Højtydende CAD-systemer anvendes til konstruktion og udvikling. Salgsaktiviteter og teknisk support udføres direkte af virksomhedens hovedkontor eller af de respektive agenturer. For at opnå de bedste resultater anvendes simulerings- og beregningsprogrammer, der er specielt udviklet til Uhing® til disse formål. Regelmæssig træning af medarbejdere og agenter sikrer høj kompetence hos Uhing’s® til gavn for alle kunder.

Besøg Uhing’s hjemmeside

uhing