Agenturer

Læs meget mere om vores produkter og løsninger på producenternes hjemmesider. Her får du også adgang til aktuelle online værktøjer, YouTube kanaler og facebook sider.

Flender

Flender er en af verdens største producenter af koblinger og gear, Fabrikken ligger i Bocholt i Tyskland med over 1000 medarbejde.

Flender er repræsenteret i hele verden enten af dem selv eller med samarbejdspartnere.

Produkterne bliver produceret i henhold til alle relevante normer og godkendelser:

 • Vindenergi
 • Pumpe teknologi
 • maskinbygger
 • Kraner
 • Marine
 • Olie og gas
 • Kraftværker
 • Medicinal industrien
 • Plast industrien
 • Cement og miner
 • Træ- og papir industrien
 • Vand og rensning af vand
 • Fødevare
 • Transport
 • Land- og skovbrug

Besøg Flender’s hjemmeside

flender-2

HBE GmbH

HBEs succes er baseret på de højeste tekniske kvalitetsstandarder, omfattende rådgivning og pålidelig kundeservice. Med en historie på mere end 35 år på markedet har HBE etableret sig som en af ​​de førende producenter af komponenter til Hydraulik og Transmission teknologi. Ud over ståltanke og aluminiumsolietanke inkluderer selskabets portefølje aksel- og flangekoblinger samt et omfattende udvalg af topkvalitets hydrauliske komponenter.

Vi kan levere den komplette pakke takket være vores brede produktsortiment. I dag anvendes HBE-produkter af velkendte virksomheder fra alle sektorer inden for Hydraulik og Transmission.

Med egne datterselskaber i Italien, Frankrig, Storbritannien, USA, Kina og Indien sammen med salgspartnere i alle vigtige industrilande over hele verden opererer vi tæt på kunden.

 

Besøg HBE’s hjemmeside

hbe

WiCHMANN Gmbh

WiCHMANN Gmbh er en stærk, global virksomhed inden for udvikling, fremstilling og reparation af alle typer kardanaksler. I mere end 40 år har de leveret kardanaksler til OEM- og eftermarked til stål- og papirfabrikker, specialmaskiner, entreprenørmaskiner, jernbanebranchen, erhvervskøretøjer og biler, Wichmann levere enestående driftssikkerhed, lang levetid og lave driftsomkostninger.

 

Wichmann har en række certifikater, herunder DIN EN 15085-2 CL1 og DIN 27201-6, hvilket gør dem til en af ​​de få virksomheder, der er autoriseret til at svejse og reparere kardanaksler til jernbanebranchen. De har udviklet sig fra lille familievirksomhed til en industrivirksomhed, der er synonym med den nyeste teknologi. Deres mission har altid været, at garantere driften af ​​deres kunders kardanakseldrev, da total kundetilfredshed er deres kerneværdi.

 

Besøg WiCHMANN’s hjemmeside

wichmann_logo

Schmidt Kupplung GmbH
Erfaringen fører til kompetence: I mere end 40 år har Smidth Kupplung GmbH arbejdet med maskintekniske producenter over hele verden, som leverandør af kompakte og præcise tilkoblingsanordninger.

Besøg Schmidt’s hjemmeside

schmidt-kuplung

Uhing
Selskabets begyndelse dateres tilbage til 1943 og grundlagt af ingeniør Joachim Uhing.
På grund af den høje andel af eksporten (ca. 60% af omsætningen) er der etableret et net af agenter, der dækker hele verden. I dag hjælper uddannede agenter kunder i over 45 lande. Til produktion anvendes både konventionelle maskiner og de nyeste CNC-arbejdsstationer med fire akser. Kvalitetssikringsafdelingen bruger state-of-the-art testmidler og anvender godkendte testmetoder til at overvåge de faktorer, der påvirker kvaliteten. Højtydende CAD-systemer anvendes til konstruktion og udvikling. Salgsaktiviteter og teknisk support udføres direkte af virksomhedens hovedkontor eller af de respektive agenturer. For at opnå de bedste resultater anvendes simulerings- og beregningsprogrammer, der er specielt udviklet til Uhing® til disse formål. Regelmæssig træning af medarbejdere og agenter sikrer høj kompetence hos Uhing’s® til gavn for alle kunder.

Besøg Uhing’s hjemmeside

uhing

Ringspann GmbH
Er blandt de førende producenter indenfor friløbsteknologi. Hertil kommer et bredt produktprogram i industrielle bremser, moment- og kraftbegrænsning samt koblinger.

Besøg Ringspann’s hjemmeside

ringspann-kopi

GemmeCotti

GemmeCotti har produceret kemiske pumper til syrer og farlige væsker siden 1992.

Virksomheden er kendetegnet ved den høje kvalitet af sine pumper, som garanteres ved brug af materialer af italiensk oprindelse og ved konstant pleje af kvalificeret og altid opdateret personale, der lægger særlig vægt på kundens behov og tilbyder assistance under hele indkøbsprocessen.

Vores brede produktsortiment inkluderer centrifugalpumper med magnetisk driv, turbinepumper med mag-drev, vingepumper, lodrette pumper, mekaniske tætningspumper og vakuumpumper, fremstillet i termoplastiske materialer (PP eller PVDF) eller metalliske materialer (AISI 316, Titanium , Hastelloy). Alle GemmeCotti-pumper er i overensstemmelse med maskindirektivet (CE / 2006/42).

Besøg GemmeCotti’s hjemmeside

gemmecotti-logo

Lammers lagerfører mere end 60.000 motorer på deres lager i Tyskland

Lavspændingsmotorer
størrelse 63-400
Tæthedsgrad (IP55 / 56/65)
Godkendelser (Nema, UL, CSA, etc.) og for marine  (DNV, GL, BV, etc.).

Motorer for medium- og højspænding 185 kW – 5 MW

IP23 ventilerede motorer

Ex motorer Ex e, Ex d, Ex nA, Ex tb, Ex tc
zone 1, 2, 22 and 21
Størrelse 63 – 315

Besøg Lammers hjemmeside

lammers-logo-small

Rietschoten. Elephant Brakes GmbH
RIETSCHOTEN. STÆRK som en ELEFANT og SMART som en ELEFANT.
Uanset hvor industriel bevægelse skal bremses, har Elephant Brakes været pålideligt på arbejde i årtier. Vi er specialisten inden for individuelle bremseløsninger af høj kvalitet og inden for industrielle skivebremser. Vores produkter bremser pålideligt eller stopper bevægelser helt efter dine specifikke krav. Hvor traditionelle systemer fejler, tilbyder vi et overbevisende alternativ.

 

Besøg Rietschoten’s hjemmeside

elephant-brakes